10-ugers level 1 + 2 snowboardkursus i Verbier

Tag dit snowboardniveau til nye højder i alpernes perle

10-ugers level 1+2 snowboardkursus i Verbier, Schweiz

Bliv snowboardinstruktør i Verbier med vores 10-ugers level 1+2 kursus. Verbier, som ligger i Les 4 VALLÉES, er et af Europas, hvis ikke verdens, absolut mest populære skiområder og nu kan du få mulighed for at arbejde og udvikle dit niveau på vores work-and-train sæsonprogram. Denne sæsonoplevelse er designet til at uddannede skiinstruktører gennem træningsprogrammer og dermed træne dem hen imod både deres level 1 og 2 eksamen. Træningen foregår i de mindre travle perioder og varetages af full-cert instruktører med års erfaring, så du sikres de absolut bedste udviklingsmuligheder. I tilfælde af at du ikke nødvendigvis selv drømmer om at undervise, er dette kursus e fantastisk mulighed for at løfte dit snowboard niveau til nye højder, uden at skulle forpligte dig til en hel sæson!

OBS: Det samme kursus tilbydes også på ski.

 

En vinter i Verbier

De schweiziske alper byder på noget af det bedste skiløb i verden, både på pisten og off-piste. Dette er specielt tydeligt i Les 4 Vallées, som er kendt for sit fantastiske off-piste terræn. Det er ikke en tilfældighed, at det har været vært for Freeride World Tour-finalerne i årevis! Da området er meget eftertragtet og modtager en betydelig mængde af velhavende kunder, er det et af de bedste steder at lære af erfarne instruktører og udvikle sin snowboardinstruktørkarriere.

Vores 10-ugers level 1+2 kursus består af træning i både de tekniske og undervisningselementer, der kræves til eksamen. Derudover vil du også få mulighed for træning i off-piste og i bjergsikkerhed. For at deltage og bestå kurset skal du kunne udføre kontrollerede vendinger på en svær rød piste. Med dette udgangspunkt er både level 1 og 2 uddannelserne opnåelige. Vær opmærksom på, at de korte kurser er mere intensive programmer, som er ideelle hvis du har brug for en kortere tidsramme for at gennemføre kurset, da det kræver mindre tidsforpligtelse.

På vores level 1+2 program vil du blive indkvarteret med en gruppe andre Snowminders i et fælles hus eller lejlighed med køkkenfaciliteter i enten Verbier eller Le Châble, som kun er en gondoltur væk. Såfremt du ønsker selv at stå for indkvartering er dette også muligt!

 

Hvad er inkluderet?

Vi har skabt en holistisk vinteroplevelse fra enten november til februar, eller fra februar til april, hvor du bliver certificeret snowboard instruktør.

 

Med denne kursuspakke kan du se frem til følgende fordele:

 • Delt sæsonbolig i Verbier i perioden for kurset
 • En Snowminds Teamleder under hele sæsonen
 • Sæsonliftkort til Verbier og 4 Valleys*
 • 170 timers level 1 + 2 træningsprogram inklusiv videoanalyse og aften sessioner
 • Level 1+2 BASI eksamen inklusiv alle gebyrer, materialer og medlemskab
 • Shadowing og arbejde med mulighed for ansættelse på en lokal skiskole i løbet af sæsonen**
 • Skiskoleorientering, der forbereder dig på livet som certificeret snowboard instruktør
 • Sociale team events i løbet af sæsonen
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Fysisk forberedende træningsprogram
 • Kick-off event i september, hvor du møder gruppen, team building osv.
 • Forberedelsesmateriale og tips vedrørende pakning, forsikring, visum mm., før, under og efter sæsonen
 • Rejsegaranti og tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti og dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til/fra Verbier, Schweiz***
 • Førstehjælpskursus****
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og potentielle visumgebyrer
 • Alle måltider, udstyr og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor

 

Som et Snowminds-varemærke tager vi os af alt det praktiske og koordinerer med vores professionelle partnere i Schweiz for at give dig en livslang oplevelse, som vi er kendt for!

*Der er et 300 CHF gebyr på liftkort for alle født før 1999 og/eller dem, der har tilmeldt sig senere end den 20. november 2023.

**Ansættelse afhænger af, at du har bestået dine eksaminer, ydeevne under træning, sprogfærdigheder og er baseret på krav fra skiskolen.

***Vi hjælper gerne med anbefalinger til booking af flybilletter og lufthavnstransport til din endelige destination. Kontakt os når som helst, hvis du er interesseret i dette.

****Førstehjælpskursus er ikke inkluderet, men vi hjælper gerne med at arrangere et førstehjælpskursus for dig, hvis du ikke allerede er certificeret.

 

Hvem kan ansøge?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af snowboard instruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede snowboard instruktører. Du behøver ikke at være ekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal snowboardtræning inden eksamen, så du kan få drømmen om en vinter som snowboard instruktør i Schweiz opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Er komfortable på røde pister
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år
 • Godkendt til at bo i Schweiz i 90 dage

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som snowboard instruktør i Schweiz. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på teamet.

Der er stor interesse for vores kurser og de bliver hurtigt fyldt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

"I've done 5 seasons in Les 4 Vallées ski resort and it was absolutely amazing. If you look for amazing skiing and personal development on and off the snow look no further and GO!"

- Thijs Kennis, Snowminds Course Manager

Rejseplan

Der er flere muligheder for dig at vælge imellem. Vi kører to back-to-back 10 ugers level 1+2 ski- og snowboardinstruktørkurser samtidig.

 

Hvis du vælger det tidlige kursus, giver det dig mulighed for at blive uddannet og derefter arbejde i et skiresort fra februar og resten af sæsonen. Hvis du tager det sene kursus, giver det dig muligheden for at blive uddannet i tide til enten vinteren på den sydlige halvkugle eller får dig foran i køen til den næste vintersæson.

I tilfælde af at du ikke nødvendigvis er interesseret i at undervise, er dette korte kursus en fantastisk mulighed for at løfte dig ski niveau uden at skulle binde dig til en hel sæson. Hvis du er mere interesseret i jobmuligheder i løbet af sæsonen, vil vi anbefale vores fuld sæson og level 1+2 kursus i Verbier.

 

Pris

Course Icon 10 ugers level 1 + 2 snowboardinstruktørkursus i Verbier

Course Icon fra 64.995 DKK

Course Icon

Course Icon Verbier, Schweiz

Course Icon 01. december - 12. februar ELLER 14. februar - 30. april

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld