Ski- og snowboardlærer i Canada

Bliv både ski- og snowboardinstruktør i Canada

Bliv ski- og snowboardlærer i Canada

At have arbejdet en hel vintersæson som skilærer i Canada er noget de fleste kun drømmer om i deres liv. For hvem drømmer ikke om en vinter i vildmarken med ekseptionel puddersne, det skønneste folkefærd og smuk natur så langt øjet rækker?

Kurset er skræddersyet til at give dig den ultimative oplevelse på ski med 5 dages træning om ugen fra topprofessionelle trænere! Under kurset vil vi arrangere team building og aktiviteter, bl.a. fransktræning (for dem, der skal til den fransktalende del), der skal forberede dig bedst muligt på en sæson som skilærer på en canadisk skiskole. Du vil inden afrejse blive inviteret til vores Kick off event og få tildelt en skiskole, som du efter kurset vil blive transporteret til sammen med et team af andre Snowminders, hvor I sammen kan starte sæsonen og livet som skiinstruktør i Canada!

 

Da dette er et dual-kursus, så starter du sæsonen på enten vores 3-ugers ski eller snowboardlærerkursus, hvorefter du i i løbet af sæsonen får træning og level 1 i den anden disciplin. Populært sagt, så får du altså 2-i-1 og kan således dygtiggøre dig på både ski og snowboard, være en mere attraktiv arbejdskraft og få mere arbejde. What’s not to like?

 

Obs. Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

Livet som skiinstruktør

I Canada vil du blive ansat hos en af vores erfarne partnerskiskoler fx i Big White, Lake Louise eller Kicking Horse, hvor du med garanti vil lære en masse og få et internationalt netværk af venner for livet. Her vil du også møde mere erfarne Snowminds skiinstruktører, som kan give dig en skøn tryghed ifht. jobbet som skiinstruktør. Hos Snowminds er du aldrig alene og vil altid rejse med andre danske skientusiaster.

 

Du vil undervise skiturister fra hele verden, specielt fra Canada og USA, og på den måde få et unikt indblik i den nordamerikanske kultur. Når du ikke underviser, vil du få en fantastisk mulighed for at opleve den imødekommende canadiske kultur på skiskolen, samt få naturoplevelser udover det sædvanlige – og selvfølgelig stå på ski i det bedste dybsne du finder på kontinentet!

 

Efter sæsonen, som typisk strækker sig til april, vil du have mulighed for at rejse rundt i Canada og USA med de andre Snowminds skiinstruktører, og på den måde få en unik totaloplevelse i dit sabbatår. Der er uanede muligheder og vores erfarne personale hjælper naturligvis med at skræddersy turen, så du får det absolut bedste ud af din vintersæson med Snowminds i Canada!

 

Hvad er inkluderet?

Uanset hvilket kursus du vælger garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og er med hele vejen under din skilæreruddannelse og under skisæsonen, hvor vi sikrer dig ansættelse på en canadisk skiskole. Samtidig sikrer vvores topprofessionelle, candiske skitrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden skilærereksamen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

 

Med denne rejseoplevelse får du følgende inkluderet: 

 • 7 dages træning i enten ski eller snowboard
 • 3 dages level 1 ski eller snowboarduddannelse inkl. alle materialer og kursubevis
 • Arrangeret bolig og liftkort under dit kursus*
 • Tryghed ved dansk rejseselskab, der er medlem af Rejsegarantifonden
 • En oplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et stærkt fællesskab med de andre Snowminders

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Eventuelt bagagetillæg for bagage udover det inkluderede
 • Udgifter til visumansøgning og et års medlemsskab hos skiforbundet (Et step i visumansøgningen kræver et besøg på visumkontor i London, Berlin eller Stockholm)
 • Rejseaktivitet efter skisæsonen og transport fra din destination til f.eks. lufthavn
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Lommepenge, og andet, der ikke er nævnt herover

 

*Kurset foregår på den destination hvor du arbejder, hvormed du kan bo i staff housing og anvende liftkort fra skiskolen under kurset. Eventuelle udgifter til liftkort og staff housing er ikke en del af prisen.

 

Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

Hvem kan ansøge?

Kurset er en overbygning på vores 3-ugers level 1 ski- eller snowboardlærerkursus i Canada og foregår i løbet af vintersæsonen sideløbende med dit arbejde. Uanset om du kaster dig ud i ski eller snowboard behøver du ikke være ekspert. Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at få en fantastisk oplevelse i Snowminds Teamet. Hvis du allerede er uddannet skilærer, fx level 1 fra APSI eller NZSIA, og skal have en sæson i Canada, er du også meget velkommen til at deltage.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Pris

Course Icon Ski- eller snowboard "top-up" kursus i Canada

Course Icon Add on pris fra 10.995 DKK

Course Icon

Course Icon Januar til marts

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere