Dual ski- og snowboardlærer i Canada

Bliv både ski- og snowboardinstruktør i Canada

Træningen

Drømmer du om at være både ski- og snowboardlærer i Canada i samme sæson? Hvis ja, så har du nu muligheden med Snowminds!

Du starter sæsonen på enten vores 3-ugers ski eller snowboardlærerkursus, hvorefter du i i løbet af sæsonen får træning og level 1 i den anden disciplin. Populært sagt, så får du altså 2-i-1 og kan således dygtiggøre dig på både ski og snowboard, være en mere attraktiv arbejdskraft og få mere arbejde. What’s not to like?

 

Hvad er inkluderet?

Dette kursus er en viderebygning på vores 3 ugers ski- eller snowboardlærerkursus i Canada, og tager udgangspunkt i, at du allerede er på din canadiske destination, og har bestået din level 1 uddannelse i den modsatte disciplin. 

 

Hele forløbet vil blive planlagt i samarbejde med skiskole, så din træning passer bedst muligt med dit arbejdsskema. Nedenfor ses en oversigt over, hvad der præcist er inkluderet i kurset

 

  • 7 dages træning i enten ski eller snowboard
  • 3 dages level 1 ski eller snowboarduddannelse inkl. alle materialer og kursubevis
  • Arrangeret bolig og liftkort under dit kursus*
  • Tryghed ved dansk rejseselskab, der er medlem af Rejsegarantifonden
  • En oplevelse hvor alt er arrangeret for dig
  • Et stærkt fællesskab med de andre Snowminders

 

Hvad er ikke inkluderet?

  • Måltider under uddannelsen
  • Lommepenge og alt andet ikke nævnt ovenfor

 

*Kurset foregår på den destination hvor du arbejder, hvormed du kan bo i staff housing og anvende liftkort fra skiskolen under kurset. Eventuelle udgifter til liftkort og staff housing er ikke en del af prisen.

 

Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

HVEM KAN DELTAGE PÅ KURSET?

 

Kurset er en overbygning på vores 3-ugers level 1 ski- eller snowboardlærerkursus i Canada og foregår i løbet af vintersæsonen sideløbende med dit arbejde. Uanset om du kaster dig ud i ski eller snowboard behøver du ikke være ekspert. Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at få en fantastisk oplevelse i Snowminds Teamet. Hvis du allerede er uddannet skilærer, fx level 1 fra APSI eller NZSIA, og skal have en sæson i Canada, er du også meget velkommen til at deltage.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Pris

Course Icon Ski- eller snowboard "top-up" kursus i Canada

Course Icon Add on pris fra 10.995 DKK

Course Icon Næste ansøgningsfrist d. 10. August

Course Icon Januar til marts

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Tilmeld her