Bliv Instruktør i Kiroro

Japans ukendte powderperle

Drømmen i Kiroro

 

Det er efterhånden soleklart at Niseko og Rusutsu er solidt indskrevet på listen over verdens bedste powderdestinationer, og med god grund. Ski-entusiaster fra hele verden, flokkes til, for at opleve den japanske powderoplevelse. Det betyder altså, at du langt fra er alene i backcountry eller lifterne under højsæsonen. Derfor søger de lokale mod skjulte skatte – Kiroro! Kiroro er med sine 16 meter årlige snefald en af de mest tilsneede skidestinationer i Japan, og dermed endda på verdensplan. Er det “steep and deep”, med særligt tryk på “deep”, du går efter, så har du valgt det helt rette sted at tilbringe en sæson som skilærer. 

 

 

Skiskolen

 

Kiroro Snow Academy består af omkring 30 instruktører, hvilket sætter rammerne for et hyggeligt arbejdsmiljø. Ski instruktørerne er fordelt på både en national og en international afdeling, hvor man som Snowminds instruktør kommer til at arbejde på den sidstnævnte. Udvikling af dit individuelle skiløb, samt fællesskabet er i fokus på denne skiskole. 

 

Livet som instruktør

 

Om det er night skiing i dyb pudder i månelys, de lokale varme kilder, karaoke, verdensklasse sushi, en dagstur til en aktiv vulkan, eller noget helt andet, så tilbyder en sæson i Kiroro som skilærer eller snowboardlærer helt sikkert spændende og nye oplevelser. Derudover er det jo en fantastisk mulighed for at rejse rundt og se landet og opleve den japanske kultur når arbejdet på skiskolen er færdigt for sæsonen.

 

Fakta

 

  • I gennemsnit 16 meter sne om året – af og til over 20 meter på en sæson
  • Skiløb fra 570 til 1180 meters højde
  • 9 moderne lifte
  • Nightskiing
  • Japans, og et af verdens mest tilsneede områder
  • Japans længste skisæson, midt november til tidlig maj

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her