Bliv skilærer i Østrig på vores sommerkursus

Oplev sommer og "vinter" i Alperne på vores sommerkursus i Østrig

Bliv skiinstruktør i Østrig på vores sommerkursus

Sommerskiløb tilbyder helt unikke kontraster. Fra den grønne og blomstende dal, tager gondolliften dig op i det hvide snelandskab. Her kan du nyde din frokostpause i liggestolene, imens du arbejder på din goggletan, efter at have brugt formiddagen på nypræparerede pister. Om eftermiddagen, når din skitræning er slut, bliver skitøjet hurtigt skiftet ud med sommertøjet og du kan bruge resten af dagen med solbadning ved søen, få en is på byens torv, hike i bjergene eller bare slappe af i solen med benene oppe på balkonen.  Det lyder ret godt, ikke?

Vi er vilde med sommeroplevelsen på ski og derfor tilbyder vi en kort og økonomisk overkommelig skiinstruktøruddannelse, som du kan bruge til at arbejde i den kommende vintersæson i Østrig. Hvis du er interesseret, hjælper vi dig hellere end gerne med at finde et job på en skiskole, der passer bedst til dig.

 

"Jeg havde aldrig stået på ski om sommeren, men hvor var det fedt at kunne nyde førsteklasses skiundervisning om dagen efterfulgt af en afslappende svømmetur ved søen." Sara, deltager på sommerkurset

- Sara

Kursusindhold

Vores skiinstruktørkursus i Østrig afvikles i juli og har fokus på, at du kan gennemføre den østrigske “Anwärter” niveau 1 skiinstruktøreksamen. Uddannelsen starter på ankomstdagen med en introduktion, hvorefter vi tager på ski dagen efter. Du vil modtage træning fra nogle af Østrigs (og verdens!) dygtigste instruktører, som i løbet af de næste 10 dage vil forbedre dit eget skiløb med fokus på bl.a. carving, kortsving og rytmeskift, samt sikre, at du bliver veluddannet til at undervise i en østrigske skiskole.

Under kurset vil du bo på hotel med halvpension sammen med andre Snowminders, som du også vil tage uddannelsen med, og på den måde få skabt et tæt fællesskab sammen med. Efter eksamensdagen har vi booket en ekstra overnatning, så vi kan afslutte et veloverstået skilærerkursus med aftensmad og en øl eller to, inden vi dagen efter rejser retur mod Danmark med, forhåbentligt, et østrigske skilærerdiplom i bagagen!

 

Anbefaling: Tjek vores 5-stjernede anmeldelser og lær mere om Snowminds fra vores ski- og snowboardinstruktører!

 

Billeder fra destinationen

Hvad er inkluderet?

Når du rejser med Snowminds, tager vi os af alt det praktiske. På den måde kan du pakke dine tasker og gode vibes og fokusere på at forberede dig til dit næste eventyr.

 

På dette instruktørkursus er følgende inkluderet:

 • 11 dages indkvartering inkl ½ pension (dvs. morgen- og aftensmad)
 • Den østrigske level 1 skiinstruktøruddannelse inkl. 10 dages skitræning (9 dage ved snowboard)
 • Et års medlemskab hos det østrigske ski- og snowboardlærerforbund (SBSSV)
 • 10 dages liftkort (9 dage ved snowboard)
 • Online kick-off event inden afgang
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Fysisk forberedende træningsprogram
 • Forberedelsesmateriale og tips vedrørende pakning, forsikring, m.m., før, under og efter sæsonen
 • Rejsesikkerhed med Snowminds tryghedsgaranti
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Sociale aktiviteter i løbet af skilærerkurset
 • En total oplevelse, hvor alt det praktiske er arrangeret for dig
 • Et stærkt fællesskab og venner for livet
 • Jobinterview på en lokal skiskole i den kommende vintersæson (hvis ønskes)


Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til og fra Østrig *
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Udstyr til kurset så som ski og skitøj
 • Lommepenge og andet der ikke er nævnt herover

 

* Tilkøb af plads på bus er muligt, såfremt nok ønsker det. Alternativt hjælper vi gerne med anbefalinger til reservation af flybilletter og lufthavnstransfers. Kontakt os når som helst, hvis du er interesseret.

 

Hvem kan ansøge?

 

Vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører, og derfor sætter vi en ære i at udvælge de rigtige deltagere til vores kurser. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Østrig opfyldt!

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har stået på ski i minimum 3-4 uger og gerne mere
 • Er imødekommende, ansvarsbevidst og har lyst til at blive udfordret
 • Har lyst til at arbejde med særligt børn og unge
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk og gerne tysk på samtaleniveau (læs mere om vores tyskkursus her)
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi invitere dig til samtale, hvor vi vil tale om dine muligheder for at sikre dig en plads på kurset. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Østrig. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

DETALJER OM KURSET

INDKVARTERING

Inkvartering under kurset 

Du vil bo på et hotel med alle de grundlæggende fornødenheder. Du kan forvente at bo med 2-5 personer pr. værelse eller lejlighed. Selvom dette måske ikke lyder fancy, er det “bjergluksus” for dig. Halvpension på hotellet inkluderer morgenmad og aftensmad, og started med aftensmad på ankomstdagen og slutter med morgenmad på afrejsedagen.

UDDANNELSE OG CERTIFIKATION

Uddannelse

Vores lokale undervisere er certificeret til at introducere dig til de mest nødvendige øvelser, der er nødvendige for at mestre og derefter bestå niveau 1-kurset.

Hvert år ser vi vores instruktørers teknik udvikle sig hurtigt og gennem løbende personlig feedback. Vores mål nr. 1 er at sikre dig, at du er klar til din eksamen og bliver en certificeret skiinstruktør for fremtidige sæsoner.

Vi vil også arrangere forskellige aktiviteter for at skabe et stærkt fællesskab, som vi er kendt for hos Snowminds.

 

Certifikation

For at tilbyde en uddannelse af høj kvalitet arbejder vi sammen med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband (SBSSV), en af verdens mest anerkendte instruktørforbund. Dette ser ikke kun godt ud på CV’et, men er også meget nyttigt, hvis du beslutter at vende tilbage med Snowminds til vores andre destinationer rundt om i verden.

EFTER KURSET

Hvilke muligheder har du efter kurset?

Hvis du er interesseret i en sæson i Østrig vil vi gerne hjælpe dig med at komme i kontakt med en østrigsk skiskole, så du kan arbejde en vinter som skilærer.

Det siger vores instruktører

Rasmus
5/5
Har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Snowminds efter både at rejse med Snowminds til Østrig og Canada. Jeg havde selv de mest fantastiske sæsoner og Snowminds er klart med til at skabe et fantastisk sammenhold under uddannelsen og generelt igennem hele sæsonen 😃😃 Der er mange ting der skal ordnes for at komme på sæson, men alt dette har Snowminds taget sig af. Igennem hele processen har der været alt den hjælp man kunne ønske sig og mere til fra Snowminds side. Dette giver bare 100 % tryghed og det er bare dejligt Snowminds er der til at hjælpe med alt det praktiske, med sproget og med at få den bedst mulige sæson i sneen man kunne ønske sig ❄️❄️
Amanda
5/5
Snowminds har fra starten af været gode til at organisere og holde overblikket. Alt jeg skulle gøre var at udfylde en ansøgning til skolen og pakke tasken – kæmpe hjælp! Deres skikursus op til uddannelsen har været uundværlig for mig ligesom det super fede fællesskab der følger med!
Benjamin
5/5
Snowminds gør en stor indsats for at matche instruktørerne med den rette destination. Dette gjorde den største forskel for mig, da jeg udover en fantastisk sæson på ski fik så mange flere oplevelser og nye venner med hjem, som jeg ikke havde fået andre steder. Det bedste er dog, at hele teamet har været utroligt hjælpsomme både før, under og efter sæsonen og har altid forsøgt at finde en løsning, hvis der var udfordringer. Dette var en stor hjælp for mig, da de hjalp mig med at få en plads på skiskolen, selvom jeg var sent ude.
Rasmus
Read More
Har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Snowminds efter både at rejse med Snowminds til Østrig og Canada. Jeg havde selv de mest fantastiske sæsoner og Snowminds er klart med til at skabe et fantastisk sammenhold under uddannelsen og generelt igennem hele sæsonen 😃😃 Der er mange ting der skal ordnes for at komme på sæson, men alt dette har Snowminds taget sig af. Igennem hele processen har der været alt den hjælp man kunne ønske sig og mere til fra Snowminds side. Dette giver bare 100 % tryghed og det er bare dejligt Snowminds er der til at hjælpe med alt det praktiske, med sproget og med at få den bedst mulige sæson i sneen man kunne ønske sig ❄️❄️
Amanda
Read More
Snowminds har fra starten af været gode til at organisere og holde overblikket. Alt jeg skulle gøre var at udfylde en ansøgning til skolen og pakke tasken - kæmpe hjælp! Deres skikursus op til uddannelsen har været uundværlig for mig ligesom det super fede fællesskab der følger med!
Benjamin
Read More
Snowminds gør en stor indsats for at matche instruktørerne med den rette destination. Dette gjorde den største forskel for mig, da jeg udover en fantastisk sæson på ski fik så mange flere oplevelser og nye venner med hjem, som jeg ikke havde fået andre steder. Det bedste er dog, at hele teamet har været utroligt hjælpsomme både før, under og efter sæsonen og har altid forsøgt at finde en løsning, hvis der var udfordringer. Dette var en stor hjælp for mig, da de hjalp mig med at få en plads på skiskolen, selvom jeg var sent ude.
Previous
Next

Pris

Course Icon Skiinstruktørkursus

Course Icon 21.995 DKK

Course Icon

Course Icon Hintertux, Østrig

Course Icon 29. juni - 9. juli 2024

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere