Sæson og level 1 snowboardlærerkursus

Tag din level 1 på 3 uger🤙

EVENTYR SOM INSTRUKTØR I JAPAN

At stå på snowboard i Japan er federe end at surfe de bedste bølger på Bali, og så får du endda penge for det! Få den ultimative oplevelse  som snowboardinstruktør i Japan i verdens dybeste sne, mærk en helt ny kultur og spis sushi dagen lang med Snowminds snowboardlæreruddannelse i Japan. Gennem et unikke samarbejder med Japanske skiskoler har du muligheden for at blive en af de heldige danske snowboardinstruktører i vinterverdenens powdermekka!

 

Kurset er skræddersyet henover 3 uger, hvor der er fyldt fokus på din udvikling og oplevelse på pisten såvel som offpisten, hvorefter vores ansættelsesgaranti sikrer dig et snowboardinstruktør job gennem vintersæsonen.

 

OBS! Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

TRÆNINGEN

Gennem et 3-ugers instruktørkursus i Japan eller Østrig med vores mest talentfulde og erfarne trænere, vil du hurtigt udvikle din snowboardteknik, og dine undervisningsevner til at blive en yderst kompetent snowboardinstruktør. Fra dag ét vil du blive bragt helt tilbage til det grundlæggende, og træne de allerførste trin i snowboarding. Herfra vil du dag for dag langsomt opbygge dine undervisningsevner, og træne alt fra sjove lege til tekniske positioner og bevægelser. Du vil lære forskellige måder at undervise og kommunikere på, så du kan give gode oplevelser uanset hvilke gæster du underviser.

 

Gennem hele forløbet vil din træner lave videoanalyse som en del af træningen og udviklingen. Ikke alene er videoanalyse et fantastisk værktøj til at forbedre dit niveau, men også et sjovt minde at have efter dit kursus, da du vil kunne se din markante udvikling i løbet af de 3 uger. Teori er også en del af træningen, hvilket er vigtigt for at forstå begreberne og de forskellige elementer, som man lærer på bjerget i løbet af dagen. Denne teori vil du arbejde på om aftenen sammen med de andre Snowminders og bare rolig, det er ikke tung teori, som du skal sidde med hver aften. Dine Snowminds Teamledere vil arrangere sjove eftermiddags-/aftenaktiviteter under kurset, som vil kombinere sociale aktiviteter, og din udvikling som instruktør. Disse forskellige dele kombineret vil forberede dig på den bedst mulige måde til at blive snowboardinstruktør og til arbejdet i en skiskole.

 

"Shredding JaPOW is unreal. Hver morgen står man op og tænker: Der er ikke noget sted, jeg hellere vil være i dag."

- August, Snowminds Instruktør

LIVET SOM INSTRUKTØR I JAPAN

Du vil komme til at arbejde i en af vores partner ski- og snowboardskoler i Japan, hvor du vil få en masse fantastiske oplevelser og et internationalt netværk af venner resten af livet! Der vil også være erfarne Snowmindsintruktører til stede, som giver dig tryghed ift. jobbet som snowboardinstruktør.

Du vil undervise snowboardturister fra hele verden, heriblandt også japanere, og på den måde få et unikt indblik i den Japanske kultur. Når du ikke underviser, kan du tage en slapper i en onsen (varme kilder) opleve den japanske tradition og få naturoplevelser udover det sædvanlige – heriblandt aktive vulkaner! Og selvfølgelig stå på snowboard i den bedste og dybeste sne i verdenen!

 

Efter sæsonen, som typisk strækker sig til marts/april, vil du have mulighed for at besøge Tokyo og andre seværdigheder i landet med de andre Snowmindsinstruktører. Der er uanede muligheder, og vores erfarne personale hjælper naturligvis med at skræddersy turen, så du får det absolut bedste ud af din vintersæson med Snowminds i Japan! Vores Japanprodukt er meget populært, så det er vigtigt, at du søger så hurtigt som muligt for at sikre en plads!

 

Billeder fra destinationen

HVAD ER INKLUDERET?

Hos os får du “the full Snowminds experience” på din vintersæson som snowboardlærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere ski- eller snowboardinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din snowboardlæreruddannelse og under sæsonen, hvor vi sikrer dig ansættelse på en japansk topskiskole. Samtidig sikrer vores topprofessionelle trænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden snowboardlærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

Når du rejser med Snowminds hjælper vi med ALT det praktiske arbejde i forbindelse med din rejse, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som skilærer i Japan.

 

Du kan se frem til følgende:

 • En vintersæson som snowboardlærer i Japan med ansættelse på en lokal skiskole
 • Kick-off event i Danmark inden afrejse
 • Arrangeret jo ved en lokal skiskole, bolig, liftkort og uniform under sæsonen *
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • 3 ugers snowboardlærerkursus i enten Japan eller Østrig inkl. liftkort, eksamen, kursusmaterialer og certifikat
 • Officiel APSI/NZSIA/CSIA/BASI instruktøruddannelse (en del af 3 ugers kurset)
 • 3 ugers indkvartering med morgenmad og aftensmad
 • Fly t/r fra København til Japan*
 • Mulighed for at se Tokyo og yderligere serværdigheder efter din sæson på rundrejse
 • Afslutningsfest efter afsluttet instruktørkursus
 • Dedikeret Snowminds team som støtter dig før, under og efter din sæson
 • Snowminds Team event i løbet af din sæson
 • Hjælp til visumansøgning og alle andre praktiske formaliteter
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • Prodeals på Snowmindsstore
 • Tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Bagage udover to stk. bagage på hver ca. 20kg
 • Udgifter til visumansøgning
 • Rejseaktivitet og transfer efter skisæsonen til f.eks. lufthavn
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Eventuel udgift til bolig, liftkort og uniform under sæsonen**
 • Lommepenge, og andet der ikke er nævnt herover

 

*Sæsonbestemt indkvartering og sæsonkort til liften kan være betinget af bestået uddannelse og efterfølgende fastholdelse af ansættelse. Ansættelse afhænger af, om du er berettiget til et Working Holiday Visa. Bemærk venligst, at du i de fleste tilfælde vil få en ansættelseskontrakt fra december til slutningen af februar, med mulighed for forlængelse (ikke garanteret).Nogle skiskoler tager et depositum for dit liftkort og/eller uniform, som du får tilbage ved slutningen af sæsonen. Du betaler månedlig husleje for din bolig, hvilkt typisk bliver trukket i din løn.

**Fly er inkluderet fra København. Hvis du booker meget sent eller ønsker at flyve fra en anden lufthavn, skal du være opmærksom på, at der kan være en merbetaling afhængigt af lufthavn, fly tilgængelighed samt prisstigninger! Vi vil informere dig i disse tilfælde inden den endelige booking af flybilletter. Du er mere end velkommen til at booke dine egne fly, hvor vi I det tilfælde vil give en rabat på 5000 DKK. Hvis du har nogen spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os. Såfremt du skal uddannes i Østrig er det muligt at tilkøbe bustransport fra Danmark til Østrig og fra kursusstedet til Munchen lufthavn for 1.500 kr. 

 

HVEM KAN ANSØGE?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede ski- og snowboardinstruktører. Du behøver ikke at være snowboardekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal snowboardtræning inden snowboardlærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som snowboardlærer i Japan opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet med Snowminds.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har stået på ski eller snowboard i minimum 3-4 uger
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år
 • Er berettiget til Working Holiday Visa*

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Japan. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info, omhvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi oplever stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger, desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

*For dig med dansk pas kan du ansøge om et Working Holiday Visa, hvis du er mellem 18-30 år og opfylder de øvrige visumkrav.

FAQ

 

Ansættelse og økonomi

Ansættelse som snowboardlærer på en lokal skiskole

En sæson som snowboardlærer forbliver igennem hele livet kun en drøm for de fleste, men nu har du chancen for at gøre drømmen til virkelighed. Hos Snowminds har vi mange års erfaring med arbejdet som ski- og snowboardlærer, og igennem vores nøje tilrettelagte kurser og store netværk blandt verdens skiskoler garanterer vi dig et job på en af verdens bedste skidestinationer.

Ansættelsen er betinget af, at du består din uddannelse, hvilket ca. 90% af vores kursister gør. Skulle det ske, at du ikke består vil vi gøre alt der står i vores magt for at sikre dig et job alligevel, så du kan få en skøn sæsonoplevelse og hurtigt arrangere en reeksamen. Vi er stolte af, at vi gennem 10 år aldrig har stået i en situation, hvor vi ikke har kunnet hjælpe med et job efter endt uddannelse!

Løn, udgifter og forløbet

Vi har topprofessionelle samarbejdspartnere over hele verden og sammen med dem, sikrer vi dig, at der er styr på både liftkort, bolig og uniform, når du ankommer til din destination. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en egenbetaling for fx bolig eller liftkort, hvilket  afhænger af skiskolens lønstruktur. Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængigt af din arbejdsindsats. Du bliver lønnet ca. 70-100 kr. pr. arbejdstime og har derudover ofte forskellige bonusmuligheder, hvis fx dine gæster vælger at forlænge deres lektion/forløb med dig osv. Man bliver ikke rig af en sæson som instruktør, men derimod rig på oplevelser! Vi anbefaler at have lommepenge med, så du kan få det bedste ud af sæsonen og gøre det du har lyst til.

Generelt er det meget forskelligt hvad vores instruktører tjener og bruger under sæsonen. Som tommelfingerregel tjener man godt i Japan og mange har mulighed for at rejse rundt efterfølgende, uden at komme hjem med et minus på kontoen 🙂

Under samtalen med os vil vi vurdere din motivation, kvalifikationer og ønsker til din oplevelse, bl.a. for at vurdere hvilken skiskole og destination der kan give dig den perfekte oplevelse. Du ved altså tidligt i forløbet og længe inden afrejse hvilken skiskole du skal arbejde for. Når din uddannelse er bestået og afslutningsfesten overstået bliver du transporteret direkte ud på din skiskole, hvor du får din arbejdskontrakt, anvist bolig og en flot uniform, hvorefter eventyret kan begynde.

Under sæsonen

Alle vores skiskolepartnere er nøje udvalgt og vi har et tæt forhold til dem alle. Det betyder også, at såfremt der skulle opstå en problemstilling under sæsonen vil du til enhver tid kunne henvende dig hos os. Vi er her for at give dig en oplevelse for livet og vil gøre alt for at hjælpe dig, såfremt der skulle blive behov herfor.

Events og fællesskab

Stort sæson kick off event i Danmark

I september finder Snowminds Kick-off event typisk sted. Det er en fantastisk dag, hvor vi laver en masse team building, fortæller om skilæreruddannelsen og sæsonen, og generelt får mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål. Vi fortæller også om skiudstyr og du får mulighed for at købe lækkert skiudstyr til super priser. Et af højdepunkterne er at møde de andre Snowminders som du skal på sæson med, da der altid vil være minimum én anden Snowmindsinstruktør på din destination, så du har andre at dele oplevelsen med.

 

Team events i løbet af sæsonen

Efter kurset kommer vi hos Snowminds hurtigt til at savne jer og I kommer, forhåbentligt, også til at savne os og hinanden. Derfor afholder vi et stort Snowminds Team Event i løbet af sæsonen. Her samler vi hele Snowminds teamet i Japan for at stå på ski, have en hyggelig dag og se alle igen.

 

Snowminds Reunion Party i Danmark efter sæsonen

Vores Snowminds Reunion Party ligger om sommeren, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. Afrika, New Zealand eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er frivilligt og koster et mindre beløb, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

 

Optagelse i Snowminds Social

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Social”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, så som skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Social er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

 

Tryghed, fællesskab og oplevelser for livet

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere skiinstruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit skiløb under vores kursus, sparring til tyske ord på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre skilærere du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi udarbejder dansk forberedelse til uddannelsen, så du kan komme velforberedt og samtidig har du mulighed for at bestille et tyskkursus, så dit tyske kan sidde lige i skabet.

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om skiteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams der kan fungere og som består af skønne, glade og motiverede skientusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, skiløbere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationer. Alt sammen noget som vores tidligere skilærere ofte nævner som unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksamenerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra der bærer dig godt igennem og giver dig et skilærerbevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som snowboardinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om.

Transport

Afrejsen

Vi flyver sammen i grupper fra København til Japan, hvorefter vi sørger for transporten til det skiresort, hvor du skal uddannes. I lufthavnen i Japan skal du igennem et visa check, hvor du i en kort samtale med en lufthavnsmedarbejder skal fortælle om dine planer for dit ophold i Japan og have gennemgået dine papirer. Det er vigtigt, at du medbringer dine visumpapirer og din flybillet i udprintet form. Information om mødetider m.m. får du i efteråret op til din afrejse.

Obs. Afhængig af din skiskole, kan det være du skal tage dit level 1 kursus i Østrig, hvorefter du vil rejse til Japan og starte din sæson på skiskolen.

Transport til din destination efter endt kursus

Når din uddannelse er færdig og afslutningsfesten er veloverstået vil vi arrangere din og dine kollegaers transport fra uddannelsen til din skiskole, hvor du vil blive indkvarteret og starte sæsonen som skilærer i Japan.

 

Kan jeg besøge andre instruktører?

Ja, det vil der bestemt være mulighed for. Ofte har Snowminds flere skiskoler i samme by og derudover ligger byerne relativt tæt på hinanden og kan nås vha. busser, så der er mulighed for at besøge hinanden undervejs. Udover at du får muligheden for at være sammen med dine venner, kan du også nyde godt af nye og spændende skiområder, samt “jagte” powderen i andre resorts.

Skal du køre (eller købe) bil, så skal du have et internationalt kørekort. Dette anbefaler vi ALLE at bestille, så du har det med på din sæson. Du kan få et internationalt kørekort i din kommunes borgerservice ved at møde personligt op med dit gyldige danske kørekort og et pasfoto. Du kan læse mere her og kontakte kommunen, hvis du er i tvivl.

 

Hjemrejse

Din flybillet er en t/r billet fra Danmark, så hjemrejsen er inkluderet i prisen. Transporten til lufthavnen, når du skal hjem, er dog IKKE inkluderet, da mange rejser videre, skal hjem på forskellige datoer eller andet. Ønsker du inspiration til rundrejse m.m. kan vi altid bistå med dette og hjælpe med at arrangere. Det er ligeledes noget vi vil snakke om til kick off eventet, så man allerede der kan begynde at drømme om de videre rejsemuligheder. Typisk rejser man med de andre fra skiskolen. Hvis du allerede inden afrejse ved, at du gerne vil flyve til eller hjem fra et andet land, så kan vi også undersøge mulighederne og de ekstra omkostninger for det og købe din flybillet ud fra det. Vi vil i løbet af sommeren bede om dit ønske til hjemrejsetidspunkt.

De fleste vælger at rejse rundt i Japan efter sæsonen og så flyve hjem fra Tokyo. Der er også flere der tager til fx Filippinerne, Bali eller lignende. Såfremt du skal rejse rundt er et godt tip at bruge Japans bagageservice “Black Cat”, som man kan benytte sig af, når man skal ud og rejse efter sæsonen til at opbevare og sende bagage.

Indkvartering

Bolig

Din betaling for bolig trækkes somregel fra din løn. Vi har i samarbejde med skiskolen arrangeret bolig, så du kommer til at bo med de andre Snowminds instruktører. Alt info om bolig får du umiddelbart inden eller under kurset. Boligforholdene i Japan er meget typiske for instruktører og man skal derfor IKKE forvente luksus. Man bor ofte i ældre huse, hostels eller små lejligheder, og ofte flere sammen på dorms eller værelser. Uanset hvordan du bor, så bliver det hurtigt dit nye hjem og du vil utvivlsomt stå med en kæmpe klump i halsen og måske lidt tårer i øjnene, når du forlader stedet efter sæsonen.

Det siger vores Instruktører

Nicklas
5/5
Snowminds gav mig en oplevelse, jeg aldrig vil glemme. De gjorde det muligt for mig at rejse jorden rundt og få en uddannelse som snowboardinstruktør i Canada. Jeg valgte Snowminds for sikkerhedens skyld ved at være en del af en stor organisation i modsætning til selv at skulle undersøge hver eneste lille detalje ved mine rejser. Når du vælger Snowminds, får du også et fantastisk forhold til de ligesindede mennesker, som du vil rejse sammen med 🙂 Jeg endte virkelig med at elske livet som instruktør og tilbragte den følgende sæson i Japan, også arrangeret af Snowminds. Jeg stod uden job i Danmark i december, kontaktede Snowminds med et ønske om en anden sæson, og jeg forlod Danmark indenfor samme uge. En velfungerende organisation, der garanterer sikre rejser for kommende instruktører og stadig arbejder hurtigt og skaber muligheder, selv for instruktører, der ønsker en anden eller tredje skisæson.
Patrick
5/5
Jeg vil klart anbefale Snowminds til alle som ønsker en sæson på ski! Snowminds gav mig den rejse tryghed, som jeg havde brug for! Jeg ville gerne have en sæson på ski, men kendte intet til proceduren! Snowminds hjalp til med det hele, og på ingen tid var jeg pludselig i Japan. Jeg har nu haft 2 sæsoner med Snowminds; en i Japan og en i Canada! Det har uden tvivl været de to bedste år i mit liv, og jeg vil anbefale alle ski entusiaster at prøve det af! Vi lever jo kun én gang! 10/10
Simon
5/5
Snowminds er helt fantastisk! Meget intim og hjælpsom service. Gør alt i deres magt for at hjælpe dig med at få den perfekte skioplevelse, som du altid har drømt om. Jeg har haft fornøjelsen af at rejse med Snowminds i tre sæsoner, og hver eneste har været lige så perfekt som den næste. Super flot hold og bare en dejlig og afslappet kultur, som suger dig ind, og passer på dig. Kan ikke anbefale det nok, og ville elske at rejse med dem for evigt!
Nicklas
Read More
Snowminds gav mig en oplevelse, jeg aldrig vil glemme. De gjorde det muligt for mig at rejse jorden rundt og få en uddannelse som snowboardinstruktør i Canada. Jeg valgte Snowminds for sikkerhedens skyld ved at være en del af en stor organisation i modsætning til selv at skulle undersøge hver eneste lille detalje ved mine rejser. Når du vælger Snowminds, får du også et fantastisk forhold til de ligesindede mennesker, som du vil rejse sammen med 🙂 Jeg endte virkelig med at elske livet som instruktør og tilbragte den følgende sæson i Japan, også arrangeret af Snowminds. Jeg stod uden job i Danmark i december, kontaktede Snowminds med et ønske om en anden sæson, og jeg forlod Danmark indenfor samme uge. En velfungerende organisation, der garanterer sikre rejser for kommende instruktører og stadig arbejder hurtigt og skaber muligheder, selv for instruktører, der ønsker en anden eller tredje skisæson.
Patrick
Read More
Jeg vil klart anbefale Snowminds til alle som ønsker en sæson på ski! Snowminds gav mig den rejse tryghed, som jeg havde brug for! Jeg ville gerne have en sæson på ski, men kendte intet til proceduren! Snowminds hjalp til med det hele, og på ingen tid var jeg pludselig i Japan. Jeg har nu haft 2 sæsoner med Snowminds; en i Japan og en i Canada! Det har uden tvivl været de to bedste år i mit liv, og jeg vil anbefale alle ski entusiaster at prøve det af! Vi lever jo kun én gang! 10/10
Simon
Read More
Snowminds er helt fantastisk! Meget intim og hjælpsom service. Gør alt i deres magt for at hjælpe dig med at få den perfekte skioplevelse, som du altid har drømt om. Jeg har haft fornøjelsen af at rejse med Snowminds i tre sæsoner, og hver eneste har været lige så perfekt som den næste. Super flot hold og bare en dejlig og afslappet kultur, som suger dig ind, og passer på dig. Kan ikke anbefale det nok, og ville elske at rejse med dem for evigt!
Previous
Next

Pris

Course Icon Sæson og level 1 snowboardlærerkursus i Japan

Course Icon fra 59.995 DKK

Course Icon

Course Icon November

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere