Bliv instruktør i Bromont

Det mest oplyste skiresort i Nordamerika

Destinationen

Bromont Mountain Resort ligger i byen Quebec, som er omkring en times kørsel fra en af Canadas største og mest besøgte byer,  Montreal! Selve resortet er et de mest besøgte og travleste i området og består primært af black diamond- og double diamond pister samt blå pister. Dette er den perfekte kombination af at blande arbejde og leg gennem hele din sæson som instruktør i Bromont.

Skiskolen

Da Bromont ligger i nærheden af Montreal, er selve skiskolen stor med omkring 200 instruktører. Skiskolens størrelse er grundet antallet af besøgende, og at der ofte er travlt!

Instruktørkurset er på engelsk, men giver dig mulighed for at udvikle dit franske undervejs. Resortet ligger i et fransktalende område i Canada, hvilket betyder, at de fleste lokale vil tale fransk som modersmål. Hvis du ønsker at lære/forbedre frank inden sæsonen, så har vi et skræddersyet franskkursus, der helt sikkert vil hjælpe dig med at interegere dig perfekt i denne fantastiske region!

 

Løbet af sæsonen vil du blive en del af skiskolens team og få mulighed for at deltage i aktiviteter som f.eks. træning i snowparks, langrendstræning eller i afdelinger inden for liftdrift, skipatrulje osv.. Derudover er der også mulighed for at få telemarktræning, få indblik i alpin turisme og NHL-hockeykampe i Montreal.

Instruktørlivet i Bromont, Canada

Som instruktør i Bromont bliver du en del af den store familie på omkring 200 instruktører, der alle deler den samme mission om at give ski/snowboard-elskere øjeblikke af lykke. At arbejde i Bromont betyder at udleve din passion og nyde et utroligt miljø på daglig basis. Så hvad venter du på? Bliv instruktør i Bromont og få en vinteroplevelse for livet.

Fakta om Bromont

  • 141 pister
  • 9 lifter
  • 7 snowparks
  • Nightskiing
  • Masser af muligheder for skiløb mellem træerne
  • Årligt snefald i Bromont er 482 cm om året
  • Højdeinterval fra 180 m til 565 m

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere