Bliv skilærer i Stoneham

Den perfekte kombination af arbejde og sjov som instruktør!

Destinationen

Stoneham Mountain Resort har en beliggenhed i Quebec som kun er en halv times køretur væk fra en af Canadas største og mest elskede byer, Quebec City! Resortet er et af de mest besøgte og travleste resorts i området og består primært af sorte diamant pister og nogle grønne og blå pister – Den perfekte kombination af arbejde og sjov som instruktør! Stoneham er især en favorit blandt freestyle og boarders, med Quebec’s eneste Olympic half-pipe og en intro park for begyndere.

 

 

 

Skiskolen

Stoneham har et venligt team på omkring 150 instruktører af alle aldre. Det er et dynamisk og hjælpsomt team med supervisors, der guider dig gennem arbejdet som instruktør. Skiinstruktørkurset er på engelsk, hvor der samtidig er mulighed for at udvikle lidt fransk tale undervejs. Resortet ligger i en fransktalende region, hvilket betyder, at de fleste lokale vil tale fransk som modersmål. Du bliver en del af et imødekommende team, der alle deler den samme passion som dig! Hvis du ønsker at lære/forbedre fransk inden sæsonen, har vi et skræddersyet fransk kursus, der hjælper dig med at integrere dig perfekt i denne fantastiske region.

 

Livet som ski- eller snowboardinstruktør i Stoneham

Der er en unik atmosfære på skiskolen i Stoneham hvor alle de erfarne instruktører står klar til at dele deres passion for skiløb med dig. I løbet af din sæson vil der være forskellige aktiviteter som skiskolen står for – herunder teknik træning m.m.

 

Fakta

  • Skiløb fra 248m til 593 meter
  • 43 pister om dagen og 19 om aftenen
  • Længste pist er 3,2km
  • Naturligt snefald 430cm
  • Tre park zoner
  • Olympic half-pipe
  • 17 avanceret pister

 

 

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere