Bliv skiinstruktør i GALA Yuzawa

Pudder til halsen, og smuttur til Tokyo

Destinationen, GALA Yuzawa

GALA Yuzawa er noget for sig selv! Det er det eneste skiresort i Japan, der har en direkte togadgang lige til liften, hvilket betyder, at man kan komme fra skiresortet til Tokyo Central Station på bare 75 min. Denne unikke mulighed gør skiresortet til et af de mest populære områder i Japan. Yuzawa har 4 skiområder tilknyttet med en god fordeling af pister: 35% blå, 45% røde og 20% sort, hvilket kombineret med lækker japansk powder gør resortet til et unikt sted at bruge en vintersæson som skilærer. Så hvad venter du på? Tilmeld dig vores kursus og bliv ski – og snowboardinstruktør i GALA Yuzawa.

 

 

Skiskolen i GALA Yuzawa

Vores samarbejdsskiskole i GALA Yuzawa har omkring 30 instruktører fra hele verden tilknyttet, hvilket skaber et alsidigt og hyggeligt arbejdsmiljø. Ski og snowboard instruktørerne er delt ud på forskellige afdelinger, hvor vores Snowminds instruktører udelukkende underviser engelsktalende gæster. Dvs. at hvis du tager på vores 3 ugers skilærerkursus eller 3 ugers snowboardlærerkursus, så kan du forvente at blive en del af en stor japansk/international familie – uden at du skal kunne tale japansk 😉

 

Instruktørlivet

Uanset om du er til skiløb i dyb puddersne, lokale hot springs, karaokebars eller noget helt andet, så tilbyder Yuzawa en stor kulturel oplevelse, kun 75 min fra Tokyo. Byens mange muligheder og placering gør det nemlig muligt at tage på en dagstur til en af verdens mest funky byer, Tokyo, eller tage rundt til de mange andre omkringliggende skiområder. Hvilket betyder, at det kun er fantasien der sætter grænser!

 

Fakta

  • Et i Japan højt beliggende område i 1181 meter
  • En af Japans længste vintersæsoner med skiløb fra slut november til tidlig maj
  • 10-12 meters snefald
  • 11 moderne lifte
  • 75 min direkte “Shinkansen” lyntogstur fra Tokyo
  • Hot springs og swimmingpools på afterski
  • Snowmobile ture i det lokale back country
  • Autentisk lokal japansk by

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld