Level 2 skiinstruktørkursus i Japan

Bliv level 2 skiinstruktør i Japans powdermekka

JaPooow..

 

Der er ikke noget bedre sted at udvide din skihorisont end i Japan! Derfor er vi hos Snowminds spændte på at tilbyde dig vores helt nye Level 2 skiinstruktørkursus, så du nu har mulighed for at få to skiinstruktøruddannelser inden for en enkelt vintersæson.

Når du kombinerer vores 3-ugers skiinstruktør kursus i Japan med dette level 2 program, så får du muligheden for at gå fra begynder til højt kvalificeret skiinstruktør med mere avanceret certificering ved din allerførste vintersæson i udlandet. Dette kursus er derfor din chance for at blive en endnu bedre skiinstruktør og skiløber, og få det optimale ud af din vinter.

 

 

 

Træningen

 

Træningen starter i januar og varetages af nogle af de bedste skiinstruktører i Japan. Over 7 dage vil de forfine din teknik, så du løbende udvikler dig imens du arbejder, og på den måde bliver klar til at tackle din level 2 uddannelse.

Fokus vil være at udvikle dit skiniveau og du kan se frem til at udvikle dit niveau med raketfart igennem konstruktiv feedback og intens træning. Kurset kulminerer med den 7-dages NZSIA Level 2 eksamen i slutningen af februar og begyndelsen af marts, som du kan bruge til at undervise på et højere niveau og fortsætte dit instruktøreventyr, f.eks. i Australien, New Zealand eller Canada.

 

 

 

 

Hvad får du fra Snowminds?

 

Når du rejser med Snowminds tager vi os af alt det praktiske. Det eneste du skal gøre er at pakke din taske og dit gode humør og fokusere på at forbedre dig til dit næste eventyr.

 

Med dette kursus kan du forvente følgende:

 

 • 7-dages forberedelseskursus i januar som forberedelse til din Level 2 eksamen
 • 7-dages Level 2 NZSIA uddannelse i slut februar/ start marts (inklusiv, alt materiale og eksamensgebyrer)
 • Arrangeret bolig og liftkort under dit kursus*
 • Tillid til dansk rejseselskab, der er medlem af Rejsegarantifonden
 • En oplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et stærkt fællesskab

 

Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Måltider under uddannelsen
 • Lommepenge og alt andet ikke nævnt ovenfor

 

*Kurset foregår på den destination hvor du arbejder, hvormed du kan bo i staff housing og anvende liftkort fra skiskolen under kurset. Udgifter til staff housing er ikke en del af prisen.

 

 

 

Hvem kan ansøge?

 

Hos Snowminds gør vi en dyd ud af, at udvælge de rigtige personer til vores skilærerkurser. Vores forventninger til dig er:

 

 • Besidder gode ski eller snowboard færdigheder
 • Udadgående, positiv, motiverende, og ansvarlig
 • Kan lide at undervise og blive udfordret
 • Snakker engelsk på samtaleniveau
 • Minimum 18 år
 • Bestået level 1 NZSIA eller har en tilsvarende certificering

 

Efter du har sendt din ansøgning, vil vi give dig et kald og gennemgå dit kandidatur. Under vores snak vil du også have muligheden for at høre mere omkring livet som skiinstruktør i Japan. Vi vil vende tilbage til dig, så snart vi har mere information om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på vores hold.

 

Der er en stor interesse for dette kursus og derfor bliver pladserne hurtigt fyldt op. Generelt arbejder vi udfra et først til mølle princip, så jo tidligere du ansøger, jo større er dine chancer for at komme med på holdet. Du kan ansøge her eller sende os en mail.

 

 

Pris

Course Icon 2 ugers level 2 skiinstruktørkursus i Japan

Course Icon 11.895 DKK

Course Icon Næste ansøgningsfrist 18. marts

Course Icon 02/01/2019 til 02/03/2019

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

Næste ansøgningsfrist d. 18. marts

Få pladser tilbage i Canada og Japan

Ansøg her