Level 2 skiinstruktørkursus i Japan

Tag din instruktøruddannelse til next level

Level 2 skiinstruktør i Japan

Der er ikke noget bedre sted at udvide sin skihorisont end i Japan! Derfor er vi hos Snowminds glade for at kunne tilbyde dig vores Level 2 skiinstruktørkursus, så du har mulighed for at få to skiinstruktøruddannelser inden for en enkelt vintersæson.

Når du kombinerer vores 3-ugers skiinstruktør kursus i Japan med dette level 2 program, så får du muligheden for at gå fra begynder til højtkvalificeret skiinstruktør med mere avanceret certificering ved din allerførste vintersæson i udlandet. Kurset foregår typisk i januar – marts og på den måde får du træning hele vinteren imens du arbejder, så du kan dygtiggøre dig, blive bedre level 2 certificeret OG tjene penge imens i løbet af sæsonen. Det kalder vi win-win-win!

 

Topprofessionel skitræning i Japan

Kurset vil foregå på din destination i Japan typisk i januar – marts og varetages af topprofessionelle instruktører. På udvalgte dage i denne periode vil vores instruktører forfine din teknik, så du løbende udvikler dig imens du arbejder, og på den måde blive klar til at tackle din level 2 uddannelse.

Fokus vil være at udvikle dit skiniveau, og du kan se frem til at udvikle dit niveau med raketfart igennem konstruktiv feedback og intens træning. Kurset afvikles i februar eller marts. Hvis din skiudvikling ikke var nok, så vil du også have muligheden for at undervise på et højere niveau og fortsætte dit instruktøreventyr, f.eks. i Australien, New Zealand eller Canada.

 

Hvad er inkluderet?

Hos os får du “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Derfor har vi tilrettelagt dette kursus i januar til marts, så du kan både træne og arbejde under dit level 2 kursus.

 

Følgende er inkluderet:

  • 7-dages skiforberedelseskursus fra januar som forberedelse til din level 2 eksamen
  • Level 2 APSI/NZSIA/CSIA uddannelse i februar eller marts (inklusiv, alt materiale og eksamensgebyrer)
  • Arrangeret bolig og liftkort under dit kursus*
  • Tryghed ved dansk rejseselskab, der er medlem af Rejsegarantifonden
  • En oplevelse hvor alt er arrangeret for dig
  • Et stærkt fællesskab med de andre Snowminders på kurset

 

Hvad er ikke inkluderet?

  • Kost, lommepenge og alt andet ikke nævnt ovenfor

 

*Kurset foregår på den destination hvor du arbejder, hvormed du kan bo i staff housing og anvende liftkort fra skiskolen under kurset. Eventuelle udgifter til liftkort og staff housing er ikke en del af prisen.

 

Hvem kan deltage på kurset?

Kurset er en overbygning på vores 3-ugers skilærerkursus i Japan, hvilket betyder, at du ikke behøver nogen skilæreruddannelse eller instruktørerfaring før din deltagelse. Såfremt du allerede er uddannet og skal have en sæson i Japan, kan du tilmelde dig kurset som afvikles i Niseko. I så fald kræver det blot en level 1 skilæreruddannelse, som du skal have verificeret af en Snowminds rejserådgiver.

 

OBS! Du kan også tilmelde dig, hvis du er snowboardinstruktør, dvs. hvis du ønsker din snowboard level 2.

 

Pris

Course Icon Level 2 skiinstruktørkursus i Japan

Course Icon fra 13.995 DKK

Course Icon

Course Icon Fra start januar til marts

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Tilmeld

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

FÅ 5.000 KR I LAST CALL RABAT🇨🇭

FÅ DIT LIVS OPLEVELSE I SCHWEIZ DENNE VINTER!

RESERVER HER