Level 2 skiinstruktørkursus i Japan

Bliv level 2 skiinstruktør i Japans powdermekka

JaPooow..

 

Der er ikke noget bedre sted at udvide din skihorisont end i Japan! Derfor er vi hos Snowminds spændte på at tilbyde dig vores helt nye Level 2 skiinstruktørkursus, så du nu har mulighed for at få to skiinstruktøruddannelser inden for en enkelt vintersæson.

Når du kombinerer vores 3-ugers skiinstruktør kursus i Japan med dette level 2 program, så får du muligheden for at gå fra begynder til højtkvalificeret skiinstruktør med mere avanceret certificering ved din allerførste vintersæson i udlandet. Dette kursus er derfor din chance for at blive en endnu bedre skiinstruktør og skiløber, og få det optimale ud af din vinter.

 

 

Træningen

 

Træningen starter i januar og varetages af nogle af de bedste skiinstruktører i Japan. Over 7 dage vil de forfine din teknik, så du løbende udvikler dig imens du arbejder, og på den måde bliver klar til at tackle din level 2 uddannelse.

Fokus vil være at udvikle dit skiniveau, og du kan se frem til at udvikle dit niveau med raketfart igennem konstruktiv feedback og intens træning. Kurset kulminerer med den 7-dages NZSIA Level 2 eksamen i slutningen af februar og begyndelsen af marts, som du kan bruge til at undervise på et højere niveau og fortsætte dit instruktøreventyr, f.eks. i Australien, New Zealand eller Canada.

 

 

 

 

Livet som instruktør

 

Hos Snowminds oplever vi, at en sæson som skiinstruktør er langt mere end blot skiløb i sig selv. En ting er de store mængder lækker nysne, der daler ned i en næsten uendelige mængder, men mindst ligeså unikt er det, når man møder japanerne i øjenhøjde på skiskolen, tager på karaokebar eller på daglig basis får et grineflip over et af japanernes skøre påfund. Kulturen og menneskerne er unikke, og du vil aldrig komme til at kede dig i Japan. Du får gennem din sæson ligeledes mulighed for at opleve store dele af Japan og ikke mindst Tokyo, en af verdens største og mest moderne byer! Tjek videoen herover for en lille smagsprøve på hvad der venter.

 

 

Hvad er inkluderet?

 

Hos os får du “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din skilæreruddannelse og under skisæsonen, hvor vi sikrer dig jobgaranti på en japansk topskiskole. Samtidig sikrer vores topprofessionelle skitrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden skilærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

Når du rejser med Snowminds, tager vi os af alt det praktiske. Det eneste du skal gøre er at pakke din taske og dit gode humør og fokusere på at forbedre dig til dit næste eventyr. Med dette kursus kan du forvente følgende:

 

 • 7-dages forberedelseskursus i januar som forberedelse til din Level 2 eksamen
 • 7-dages Level 2 NZSIA uddannelse i slut februar/ start marts (inklusiv, alt materiale og eksamensgebyrer)
 • Arrangeret bolig og liftkort under dit kursus*
 • Tillid til dansk rejseselskab, der er medlem af Rejsegarantifonden
 • En oplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et stærkt fællesskab

 

Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Måltider under uddannelsen
 • Lommepenge og alt andet ikke nævnt ovenfor

 

*Kurset foregår på den destination hvor du arbejder, hvormed du kan bo i staff housing og anvende liftkort fra skiskolen under kurset. Udgifter til staff housing er ikke en del af prisen.

 

 

Hvem kan ansøge som skiinstruktør i Japan?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Japan opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet med Snowminds.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har stået på ski i minimum 3-4 uger
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Japan. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Pris

Course Icon 2 ugers level 2 skiinstruktørkursus i Japan

Course Icon 11.895 DKK

Course Icon Næste ansøgningsfrist 26. april

Course Icon 02/01/2019 til 02/03/2019

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

Næste infomøde d. 29. maj

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld