Level 2 skiinstruktørkursus i Japan

Bliv level 2 skiinstruktør i Japans powdermekka

JaPooow..

 

Der er ikke noget bedre sted at udvide din skihorisont end i Japan! Derfor er vi hos Snowminds glade for at kunne tilbyde dig vores Level 2 skiinstruktørkursus, så du har mulighed for at få to skiinstruktøruddannelser inden for en enkelt vintersæson.

Når du kombinerer vores 3-ugers skiinstruktør kursus i Japan med dette level 2 program, så får du muligheden for at gå fra begynder til højtkvalificeret skiinstruktør med mere avanceret certificering ved din allerførste vintersæson i udlandet. Dette kursus er derfor din chance for at blive en endnu bedre skiinstruktør og skiløber, og få det optimale ud af din vinter.

 

 

Træningen

 

Træningen starter typisk i januar og varetages af topprofessionelle instruktører. Over 10 dage vil de forfine din teknik, så du løbende udvikler dig imens du arbejder, og på den måde bliver klar til at tackle din level 2 uddannelse.

Fokus vil være at udvikle dit skiniveau, og du kan se frem til at udvikle dit niveau med raketfart igennem konstruktiv feedback og intens træning. Kurset kulminerer med den uge lange APSI/NZSIA Level 2 eksamen som afvikles i slutningen af februar eller i marts. Hvis det ikke var nok at du har udviklet dit skiniveau enormt, så vil du også have muligheden for at undervise på et højere niveau og fortsætte dit instruktøreventyr, f.eks. i Australien, New Zealand eller Canada.

 

 

 

Hvad er inkluderet?

 

Hos os får du “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Derfor har vi tilrettelagt dette kursus i januar til marts, så du kan både træne og arbejde under dit level 2 kursus. Du får følgende:

 

  • 10-dages skiforberedelseskursus fra januar som forberedelse til din Level 2 eksamen
  • 7-dages Level 2 APSI/NZSIA uddannelse i slut februar eller marts (inklusiv, alt materiale og eksamensgebyrer)
  • Arrangeret bolig og liftkort under dit kursus*
  • Tryghed ved dansk rejseselskab, der er medlem af Rejsegarantifonden
  • En oplevelse hvor alt er arrangeret for dig
  • Et stærkt fællesskab

 

Hvad er ikke inkluderet?

 

  • Måltider under uddannelsen
  • Lommepenge og alt andet ikke nævnt ovenfor

 

*Kurset foregår på den destination hvor du arbejder, hvormed du kan bo i staff housing og anvende liftkort fra skiskolen under kurset. Eventuelle udgifter til liftkort og staff housing er ikke en del af prisen.

 

 

Hvem kan deltage på kurset?

 

Kurset er en overbygning på vores 3-ugers skilærerkursus i Japan, hvilket betyder, at du ikke behøver nogen skilæreruddannelse eller instruktørerfaring før din deltagelse. Såfremt du allerede er uddannet og skal have en sæson i Japan, kan du tilmelde dig kurset som afvikles i Niseko. I så fald kræver det blot en level 1 skilæreruddannelse, som du skal have verificeret af en Snowminds rejserådgiver.

OBS! Du kan også tilmelde dig, hvis du er snowboardinstruktør, dvs. hvis du ønsker din snowboard level 2.

 

Pris

Course Icon Level 2 skiinstruktørkursus i Japan

Course Icon 12.995 DKK

Course Icon Næste ansøgningsfrist 17. juni

Course Icon Fra start januar til marts

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Tilmeld

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld