Bliv snowboardinstruktør

Bliv internationalt certificeret ski- og snowboardinstruktør med Snowminds

Er du træt af store bunker papir og en triviel hverdag, eller er du kørt fast i studiet? Slip væk fra det hele, bliv certificeret ski og snowboardinstruktør og arbejd en hel sæson i de mest fantastiske skiområder verden kan tilbyde. En karrierepause er den perfekte undskyldning for et eventyr i sneen. Sammen med Snowminds får du en spændende og udfordrende sæson som ski og snowboardlærer med jobgaranti, og du behøver ikke røre en finger. Snowminds arrangerer alt for dig, lige fra din uddannelse og transport til kontrakt skiskolen og massevis af events. På den måde får du den bedst mulige start og kan slappe af og nyde det forstående eventyr!

Ledsaget af vores topprofessionelle trænere bliver du uddannet professionel snownboardinstruktør. Du arbejder gennem din uddannelse på at forbedre din teknik, evner som snowboardlærer og meget mere. Derudover udvikler du gennem sæsonen masser af sociale kompetencer og ikke mindst dine sprogkundskaber! Med en bestået uddannelse får du med Snowminds jobgaranti en ansættelse på et skiresort af højeste kvalitet. Arbejdet som snowboardlærer er ikke kun at undervise. Det giver dig mulighed for at komme til at kende en anden kultur, slappe af i bjergene, få kontakter og venskaber for livet samt udvikle din snowboardteknik til nye højder.

Tag en pause fra det hele og giv dig selv muligheden for at udforske den vide verden og leve livet fuldt ud, mens du kan, og mens du stadig er energisk og eventyrlysten! Med en instruktøruddannelse kan du stå på snowboard hver dag og nyde mens du yder. Oplev på egen krop, hvorfor hundredevis af Snowmindsinstruktører vender tilbage hvert år.

Finpuds dine færdigheder og bliv certificeret af de internationalt anerkendte østrigske eller canadiske snowboardinstruktører. De træner, analyserer og forbedrer alle aspekter af din teknik, indtil de sorte pister med lethed forceres med bind for øjnene. Efter en bestået eksamen sørger Snowminds for en uforglemmelig sæson med jobgaranti på en af jordens fedeste skidestinationer sammen med andre Snowmindsinstruktører.

Din sæson som instruktør er vores topprioritet

Hos Snowminds har vi skræddersyet instruktørkurser fra 3 – 7 uger, så du uanset niveau kan få drømmen om en sæson som ski og/eller snowboardlærer opfyldt. Vi anbefaler dig, at tage et længere kursus, for at få det optimale ud af din sæson og blive bedst på ski og snowboard – du vil ikke tro det, men vores kurser tager dit niveau til højder du ikke troede muligt!

Er du i tvivl om hvilket kursus du skal vælge er du ALTID velkommen til at kontakte os! Uanset hvilket kursus kan du altid se frem til følgende hos Snowminds:

  • En vintersæson som instruktør i et top skiresort
  • Alpernes bedste instruktører, der med garanti vil revolutionere dit snowboardniveau
  • Et unikt fællesskab med venner for livet
  • Trygheden ved at rejse med dansk selskab, der er medlem af rejsegarantifonden
  • Alt praktisk organisering før, under og efter vintersæsonen
  • En internationalt anerkendt ski- og snowboardlæreruddannelse

 

Alt i alt sørger vi for ALT det praktiske i forbindelse med din vintersæson – det eneste du skal sørge for er at pakke en kuffert, dine ski og en ordentlig pose med højt humør, så du kan få drømmen om en vintersæson som ski og snowboardinstruktør hos Snowminds opfyldt!

Populære produkter

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld