3 ugers snowboard

Udlev din drøm og bliv snowboardlærer i Østrig

Drømmen i Østrig

Forestil dig at vågne op hver morgen, tjekke vejrudsigten, dagens snerapport og spørge dig selv: Hvor mange nye mennesker skal jeg dele min passion for snowboardingen med i dag? Tough life, ikke? Nogle skal jo gøre det!

Har du en drøm om at komme en sæson til Østrig og undervise som snowboardinstruktør? Med et 3 ugers snowboardlærerkursus forbereder vi dig optimalt på at kunne bestå en snowboardinstruktør level 1 uddannelse, og gør det dermed muligt for dig, at få et vintereventyr som snowboardinstruktør i bjergene!

Træningen

 

Med 3 ugers kursus i Østrig giver vi dig med denne pakke en grundig forberedelse til den østrigske snowboardlærer level 1 uddannelse. I den første del af opholdet vil vi på vores forberedelseskursus give dig topkvalificeret træning på snowboard og dermed på og udenfor pisten forberede dig og alle de andre danskere til den 10 dage lange, intensive snowboardinstruktøruddannelse. Over de 3 ugers kursus vil du få snowboardtræning af Østrigs bedste instruktører, som vil forme og modellere dine kundskaber på pisterne ned til mindste detalje, og dermed sikre dig en flyvende start på sæsonen som snowboardlærer i Østrig.

Som med vores andre pakker har vi fuldt fokus på tryghed, fællesskab og oplevelser for livet. Derfor inkluderer pakken naturligvis alt hvad det kræver for at få den perfekte start på livet som snowboardlærer. Du får invitation til stort Kick Off event i Danmark, forberedelsesmateriale på dansk, transport i luksusbus til Østrig, 3 ugers forberedelses- og instruktøruddannelseskursus og et brag af en afslutningsfest efter uddannelsen, inden vi arrangerer transport til din destination.

Naturligvis sikrer vi dig også en unik jobgaranti med ansættelse hos en af vores mange partnerskiskoler på en top destination i Østrig, så du kan få en drømmesæson som  snowboardinstruktør.

 

Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

Instruktørlivet

 

Din sæson i Østrig vil byde på at væld af oplevelser både på og udenfor pisten! Du kan prøve kræfter med nightskiing, kælketure, byture, afterskiing, hiking, tourski, snowkiting, events og World Cup races. Du vil lynhurtigt få opbygget dig et omfattende internationalt netværk og skabe en masse venner for livet. Mange af dine kollegaer kommer fra hele verden, hvilket giver dig rig mulighed for, at styrke dine sprogkundskaber.

Atmosfæren, der omgiver skiløbet og ski-miljøet i Østrig, er unik. Du vil opleve små hyggelige bjerglandsbyer, bjergkultur og ikke mindst en masse autentisk afterskiing. I Østrig vil du aldrig komme til at kede dig. Uanset hvor i Østrig du lander, vil der med garanti være liv og glade dage, selv i lavsæsonen! Her får du ofte mulighed for at stå en masse på ski i fællesskab med dine nye kollegaer og venner. Ligeledes har du gennem din sæson mulighed for at opleve storbyerne Salzburg og Wien, der begge byder på shopping, events, spændende kulturarv og meget mere.

 

Hvad er inkluderet

 

Hos os får du “the full Snowminds experience” på din vintersæson som snowboardlærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere instruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din snowboardlæreruddannelse og under vintersæsonen, hvor vi sikrer dig jobgaranti på en østrigsk topskiskole. Samtidig sikrer vores topprofessionelle trænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden snowboardlærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med din rejse, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som snowboardlærer i Østrig. Du kan se frem til følgende:

 

 • En vintersæson som snowboardlærer med JOBGARANTI*
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • 3 ugers snowboardlærerkursus i Østrig
 • 3 uger med 3-stjernet hotelophold med 1/2-pension
 • Internationalt anerkendt østrigsk snowboarduddannelse
 • Transport med bus til Østrig
 • Kick-off event i Danmark
 • Team events i Østrig
 • Snowminds reunion party efter sæsonen
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Rejseaktivitet og transport efter skisæsonen
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Eventuel udgift til bolig og liftkort under sæsonen
 • Lommepenge, og andet der ikke er nævnt herover

*Da det er et januarkursus vil du ankomme til din skiskole i februar og gennemgå en oplæringsperiode, hvorefter du vil være garanteret arbejde i februars højsæsonsperioder.

Hvem kan ansøge som snowboardinstruktør?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede instruktører. Netop derfor er vores kurser skræddersyet, så du får optimal træning inden sæsonen, og vi dermed sikrer at du “uanset” niveau kan få drømmen om en vinter i Alpernes fedeste job opfyldt! Har du stået på snowboard i 2-4 uger kan du fx vælge vores 5 ugers kursus, hvor du vil få den bedste træning af Østrigs bedste instruktører inden eksamen. Det vigtigste er, at du er eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Besidder gode snowboardkundskaber, dvs. kan køre sikkert på det meste af bjerget
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Er udadvendt, livsglad og positiv
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk og tysk på samtaleniveau (læs mere om vores tyskkursus her)
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dig og du har mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som snowboardinstruktør. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har kæmpe interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Detaljer om kurset

Jobgaranti og økonomi

JOBGARANTIEN

En sæson som skilærer forbliver igennem hele livet kun en drøm for de fleste, men nu har du chancen for at gøre drømmen til virkelighed. Hos Snowminds har vi mange års erfaring med arbejdet som skilærer og igennem vores nøje tilrettelagte kurser og store netværk blandt verdens skiskoler garanterer vi dig et job på en af verdens bedste skidestinationer.

Jobgarantien er betinget af, at du består din skilæreruddannelse, hvilket ca. 90% af vores kursister gør. Skulle det ske at du ikke består vil vi gøre alt der står i vores magt for at sikre dig et job alligevel, så du kan få en skøn sæsonoplevelse og så tage en reeksamen enten i januar eller marts. Vi er stolte af at sige, at vi aldrig har stået i en situation, hvor vi ikke har kunnet hjælpe med et job efter endt uddannelse!

LØN, UDGIFTER OG FORLØBET

Vi har topprofessionelle samarbejdspartnere over hele verden og sammen med dem sikrer vi dig, at der er styr på både liftkort, bolig og uniform når du ankommer til din destination. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en egenbetaling for fx bolig på flere destinationer, hvilket svinger fra destination til destination afhængigt af deres lønstruktur. Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængig af din arbejdsindsats. På nogle skiskoler får man en fast løn og på andre løn per time man arbejder. Man bliver ikke rig af at være skilærer, men tjener som tommelfingerregel ca. 5.000-8.000 kr. pr. måned, hvis man arbejder en fuld måned. En typisk arbejdsuge er ca. 6 dage om ugen.

Under samtalen med os vil vi vurdere din motivation, kvalifikationer og ønsker til din oplevelse, bl.a. for at vurdere hvilken skiskole og destination der kan give dig den perfekte oplevelse. Du ved altså tidligt i forløbet og længe inden afrejse hvilken skiskole du skal arbejde for. Når din uddannelse er bestået og afslutningsfesten overstået bliver du transporteret direkte ud på din skiskole, hvor du får din arbejdskontrakt, anvist bolig og en flot uniform, hvorefter eventyret kan begynde.

UNDER SÆSONEN

Alle vores skiskolepartnere er nøje udvalgt og vi har et tæt forhold til dem alle. Det betyder også, at såfremt der skulle opstå en problemstilling under sæsonen vil du til enhver tid kunne henvende dig hos os. Vi er her for at give dig en oplevelse for livet og vil gøre alt for at hjælpe dig, såfremt der skulle blive behov herfor.

Events og fællesskab

STORT SÆSON KICK-OFF EVENT I DANMARK

Ca. en måned før afrejse finder Snowminds Kick-off event sted. Det er en fantastisk dag fyldt med indslag, som alle sammen er udarbejdet for at forberede dig bedre på din skisæson. Her får du en masse information om din kommende sæson, møder hele Snowminds teamet og ikke mindst dine nye kollegaer. Der vil nemlig altid være minimum én anden dansk Snowminds skilærer på din destination, så du aldrig er alene. Du vil bl.a. blive informeret om uddannelsen, få svar på alle dine spørgsmål og få mulighed for at købe lækkert skiudstyr til super priser.

TEAM EVENTS I JANUAR OG MARTS I ØSTRIG

Efter kurset kommer vi hos Snowminds hurtigt til at savne jer og I kommer, forhåbentligt, også til at savne os og hinanden. Derfor afholder vi både i januar og marts Snowminds Team Event. Her samler vi hele Snowminds teamet et hemmeligt sted i Østrig for at få en oplevelse udover det sædvanlige og se alle igen. I år tager vi til Kitzbühel i januar for at se World Cup skiløb på det legendariske Hahnenkamm Rennen og opleve den ikoniske by.

Disse team events er frivillige at deltage i og kan tilkøbes for et mindre beløb, som udelukkende går til at dække omkostningerne ved eventet.

SNOWMINDS REUNION PARTY I DANMARK EFTER SÆSONEN

Udover den store 2 ugers Snowminds Reunion sæsonafslutningscamp i Kaprun i marts/april afholder vi ligeledes et stort reunion party i Danmark efter sæsonen. Dette ligger typisk i maj måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. Afrika, Argentina eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er ligeledes frivilligt, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

OPTAGELSE I SNOWMINDS ALUMNI

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Alumni”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, såsom skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Alumni er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

TRYGHED, FÆLLESSKAB OG OPLEVELSER FOR LIVET

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere skiinstruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit skiløb under vores kursus, sparring til tyske ord på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre skilærere, du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi udarbejder dansk forberedelsesmateriale til uddannelsen, så du kan komme velforberedt og samtidig har du mulighed for at bestille et tyskkursus, så dit tyske kan sidde lige i skabet.

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om skiteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams, der fungerer og som består af skønne, glade og motiverede skientusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, skiløbere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationer. Alt sammen noget som vores tidligere skilærere ofte nævner som unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksamenerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra, der bærer dig godt igennem og giver dig et skilærerbevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som skiinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for skiløb. Passion for mennesker. Passion for dig.

Transport

TRANSPORT MED LUKSUSBUS TIL ØSTRIG

Snowminds står for din transport til Østrig inden uddannelsen påbegyndes. Vi stopper på givende steder langs motorvejene og samler nye instruktører op inden vi sætter kursen mod sneen. Du må medbringe 2 par ski eller snowboards og have 45 kg bagage med dig. Med andre ord, alt hvad du behøver kan du sagtens have med.

Når sæsonen slutter skal du selv stå for transport hjem, da der er stor forskel på, hvornår vores skiinstruktører tager hjem og hvorfra. Dette er således for egen regning, men vi bistår gerne med at arrangere og give tips til de bedste løsninger.

TRANSPORT TIL DIN DESTINATION EFTER ENDT KURSUS

Når din uddannelse er færdig, og afslutningsfesten er veloverstået vil vi arrangere din og dine nye kollegaers transport fra uddannelsen til din skiskole, hvor du vil blive indkvarteret og møde din nye chef. Alt transport er der dermed sørget for.

Indkvartering

3 uger på 3-stjernet hotel med 1/2-pension

“We take care of our own”, og under et intensivt kursus skal man have god mad og bo godt! Man har hørt mange historier om dårlige ungdomshoteller med 8 mand på køjesengsværelser og dårlig mad, hvilket også er tilfældet mange steder, men ikke hos Snowminds!

Vi sætter en dyd i at sikre kvalitet i hele oplevelsen, hvilket også er årsagen til, at vi samarbejder med gode hoteller, der laver god, sund og nærende morgenmad. Du vil blive indkvarteret på et 3-stjernet hotel (nogle gange lidt bedre) med WiFi og bo på 2-5 personers værelser eller lejligheder, hvor du vil bo med de andre danskere.

Morgenmaden består af en stor, nærende buffet og aftensmaden af enten 3 retter eller buffet med både suppe, salat, hovedret og dessert. Kort sagt er der ingen, der går sulten i seng hos os!

Andet vigtigt info

3 ugers snowboardlærerkursus

I de første to uger af opholdet i Østrig vil vi på vores forberedelseskursus give dig topkvalificeret træning på snowboard og dermed give dig den mest nødvendige forberedelse til den 10 dages intensive snowboardinstruktøruddannelse.

Vi vil om aftenen arrangere sjove events, aktiviteter og indlæg, som alt sammen vil være med til at gøre din oplevelse unik.

Kulminationen på de 3 uger er eksamen i uddannelsen, hvorefter vi afholder en stor afslutningsfest. Herefter vil din sæson starte som østrigsk uddannet snowboardinstruktør på en skiskole i Østrig.

Med Snowminds 3 ugers kursus i januar afslutter eksamen lige før den østrigske højsæson, så dit snowboardeventyr starter på fuld skrue, når du ankommer til destinationen.

3 ugers liftkort under snowboardlærerkurset

Ved ankomst får du udleveret et liftkort, så du de næste 3 uger kan give den fuld gas på pisterne. Dette liftkort kan naturligvis også bruges på dine fridage, dvs. når der er undervisningsfri, hvis du vil op og give den gas på snowboardet på egen hånd.

Når du kommer ud på din destination vil du få et sæsonliftkort udleveret af skiskolen, der kan anvendes resten af vinteren.

Den internationalt anerkendte østrigske level 1 snowboardlæreruddannelse

For at sikre os at alle vores instruktører får uddannelse af højeste kvalitet samarbejder vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband, et af verdens mest anerkendte skilærerforbund.

De sidste 10 dage af dit kursus vil deres trænere tage dig igennem Anwärteruddannelsen, som er level 1 i deres uddannelsessystem. Her vil du blive trænet til at undervise begyndere og lettere øvede i at stå på snowboard, og efter endt eksamen således være klar til at starte arbejdet hos din arbejdsgiver.

Uddannelsen er en af de mest anerkendte i verden og vil ikke blot stå flot på CV’et, men også kunne bruges på mange af Snowminds andre destinationer rundt omkring i verden efterfølgende.
Snowboardlærereksamen består af tre elementer. En skriftlig, teoretisk prøve, hvor emnerne f.eks. er førstehjælp, snowboardteknik og undervisning. Derudover skal du vise din egenfærdighed på snowboardet i 6 forskellige sving på en flad piste. Den tredje eksamen er en mundtlig undervisningsprøve, hvor du i 15 minutter viser din “censor” hvad du har lært. Alt dette bliver du fuldkommen klar til under forberedelsesdagene og uddannelsen!

Pris

Course Icon 3 ugers snowboardkursus med en vinter i Østrig

Course Icon fra 34.995 DKK

Course Icon

Course Icon Midt januar til midt april

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her