Bliv skiinstruktør i Niseko, GoSnow

Pudder til halsen, vulkaner, natski og uendelige treeruns

Drømmen i Niseko

På Japans nordlige ø, Hokkaido, finder du et af skiverdens mest mytiske skiområder: Niseko. Niseko er nemlig et område, som alle har set billeder og filmklip fra, men kun få har besøgt. Området ligger klods op af havet og modtager faktisk mere sne end nogle andre skiområder i løbet af december-januar. Og så er området stort. Niseko er nemlig en sammenslutning af fire forskellige områder, så det er aldrig en udfordring at finde nye pister eller vigtigere – nye linjer ned mellem træerne. Et skiområde i Japan du bare må oplevele. Og nu har du muligheden for at være ski- eller snowboardinstruktør i Niseko.

 

 

 

Livet som instruktør

Som ski- eller snowboardinstruktør i Niseko er mulighederne mange. En af de bedre er måske, at vinke farvel til spaghetti og kartofler for istedet at spise sushi og nudler til alle dagens måltider. Fisken i Japan er præcis lige så frisk, som puddersneen der falder hver dag. En af de overraskelser, der gemmer sig på Hokkaido er en lidt ældre sag. Det forholder sig nemlig sådan, at selvom skyerne drysser sne over Hokkaido, så er det ikke minusgrader over alt. I Niseko finder du nemlig Mount Yotei, en vulkan som stadig er aktiv. Selvom Yotei ikke har været i udbrud i over 5.500 år, så er der stadig fut i den gamle dame. Yōtei står stolt midt i landskabet, hvor hendes hvide spids altid pynter på omgivelserne.

 

Når det er blevet tid til at få fri fra arbejde, behøver man ikke at ærge sig over, at bjerget snart lukker. Der er nemlig nightskiing helt indtil klokken 20.30 hver dag, så man får rig mulighed for at køre benene trætte hele dagen igennem. En af de andre fordele ved at tage til Niseko er, at det er et af de få skiområder i Japan, der har apréski. Det sagt er det nu alligevel oftest, at man ender med at stå og skråle Spice Girls, når man tager på karaoke bar med resten af skiskole-crewet! Og hvis man helst bare vil hvile benene, så kan man drage mod nogle af de varme kilder, som udspringer fra Mount Yotei.

 

 

 

Fakta

  • 15+ meter sne om året
  • 61 forskellige pister
  • 30 forskillige lifter
  • Jævn fordeling af niveauer
  • Nightskiing
  • Den bedtse sne i verden!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld