Bliv instruktør i Verbier

"Best skiresort i verden i 2021!"

Bjergene i Schweiz

Med over 400 km er de 4 Vallées det største skiområde i Schweiz med varieret terræn på tværs af alle resorts. Det forbinder destinationerne Verbier, Nendaz, Thyon, Veysonnaz, Bruson og La Tzoumax. Disse seks resorts passer perfekt sammen og kan besøges under samme liftkort. Alle destinationerne er let tilgængelige via liftsystemer, hvilket gør at de 4 Vallée er et meget attraktivt sted for vores Snowminders.

 

Verbier er hjertet af skiområdet, og også det mest kendte schweiziske resort, som desuden også er fast favorit blandt de kongelige, de rige og berømte. Det er Schweiz’ livligste feriedestination med ry for sit enestående afterski og natteliv. Verbier er desuden også kendt for sit fantastiske udvalg af pister samt off-piste skiløb. Yderligere er Verbier kendt for sine maleriske bjerglandskab udsigt over Mont Blanc.

Skiskolen

Snowminds samarbejder med forskellige lokale skiskoler, og afhængigt af dine færdigheder og sprog, så vælger din træningsudbyder en passende skiskole til dig. Det kan også være muligt, at du arbejder for flere forskellige skiskoler afhængigt af deres forretningsniveau. Afhængigt af dine færdigheder bliver du uddelegeret til en skiskole med enten mere privat undervisning eller en skole med hovedsageligt større børne-, voksengrupper eller camps.

Fra tidligere års erfaringer arbejdede Snowminds instruktører med høj professionalisme allerede med en level 1 certificering og nogle endda uden deres certificering i starten. I den travle højsæson kan det blive en smule stressende, så vær forberedt på et aktivt arbejdsmiljø.

Livet som instruktør i Verbier

Alle vores tidligere Snowminds har sagt, at man skal ned af Piste de L’Ours. Pisten har været vært for en række downhill World Cup mesterskaber og hvis du vil finde det perfekte sted til et billede, så tag op til Mont-Fort gletsjeren. Afhængigt af vejret er det enten begravet under et lag puddersne eller dækket af velformede bump. Her kan man simpelthen nyde det smukke udsyn eller ledsaget af en bjergguide udforske én af Mont-Forts backsides ruter på ski.

På grund af nærheden og den gode forbindelse mellem de nærliggende destinationer La Tzoumaz og Nendaz, har Snowminds god mulighed for at besøge hinanden og tilbringe en dag sammen på ski.

I løbet af kurset bliver du indkvarteret med en gruppe fra Snowminds i et fælles hus med køkkenfaciliteter. Instruktørerne mødes typisk på et par lokale steder på destinationen, og på fridage er der ofte nogle af dem, der udforsker området sammen.

Fakta

  • Ski areal: 410 km
  • Næsten 100 lifter
  • Bjergtop: 3328 m
  • Højdemeter: 1928 m
  • Højdeinterval: 1400-3328 m
  • Varieret terræn: Begynder 34%, let-øvet 47%, ekspert 19%
  • Længste piste: 10 km

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld