Online mandarin sprogkursus

Sæson i Japan med kinesiske gæster!

Om Mandarinkurset

Tilmeld dig vores online mandarin kursus! Skal du på en sæson med mulighed for at undervise kinesiske turister? Bare rolig, vi har et skræddersyet mandarinkursus, som giver dig de nødvendige redskaber og ordforråd til at undervise som ski- eller snowboardinstruktør – uanset hvad dit niveau er! Kurserne strækker sig over 10 uger, hvor du ugentligt kommer til at arbejde med forskellige emner fordelt på 9 moduler.

En sæson som ski-/snowboardinstruktør byder på en masse spændende oplevelser, og undervisning til forskellige mennesker hører med. Vores team har i fællesskab været på mere end 25 sæsoner over hele verden, og vi ved bedre end nogen andre, hvordan det er at begynde at arbejde med udenlandske kunder for første gang. Selvom det kan virke forvirrende i starten, ved vi, at du med nok øvelse, kan lære mandarin. Derfor har vi i samarbejde med tidligere Snowminds-instruktører udviklet et særligt mandarinkursus med fokus på den mandarin, som du rent faktisk har brug for, når du arbejder som ski- eller snowboardinstruktør. Mens mandarin hovedsageligt bruges i Kina, ender mange kinesiske turister med at stå på ski eller snowboard i Japan og nogle gange andre feriesteder. Vi tror på, at alle kan drage fordel af at forbedre deres mandarinfærdigheder, ikke kun for at tiltrække en bredere variation af kunder, men også for at tilføje på dit CV!

Vi tilbyder også andre sprogkurser, så vores instruktører er klar til en vintersæson og undervise gæster fra hele verden. Læs mere om hvilke kurser vi tilbyder: Online sprogkurser for ski & snowboard instruktører.

Japan

Hvor som helst og når som helst 

Den store fordel ved kurset er, at det er online og dermed fleksibelt – hvor som helst, når som helst. For alle Snowminds-instruktører vil kurset starte i løbet af efteråret, så du har god tid til at få øvet. På den måde forberedes du bedst muligt til din uddannelse og din efterfølgende sæson.

kursets opstart: fleksibelt
Varighed: 10 uger (mulighed for at gennemføre kurset enten hurtigere eller langsommere)
Nem adgang: Log ind (HJEMMESIDE ELLER APP) på din computer, tablet eller telefon.

Kurset er opdelt i ugentlige moduler, så du over tid kan lære vendinger og ordforråd og få mest muligt ud af kurset. Det er dog ikke noget problem at gennemføre kurset på kortere tid, hvis du ønsker det!

DETALJER OM KURSET

 

9 ONLINE MODULER

Mandarinkurset består af 9 online moduler. Du starter den første uge med at lære den grundlæggende udtale, som du skal bruge som ski- og/eller snowboardinstruktør. Hver efterfølgende uge starter du med et nyt modul, som fokuserer på et relevant emne for dig som skilærer eller snowboardinstruktør. For eksempel vil du gennemføre moduler, der handler om at undervise både børn og voksne, samtidig med at du bliver introduceret til de tekniske mandarin ski/snowboard termer.

LÆR MED VIDEO- OG LYDFILER

Hvert modul består af en lang række opgaver, der gennem videoer, lydfiler og billeder hjælper dig med at få den bedste læringsoplevelse. På denne måde kan du aktivt arbejde med sætninger ved at lytte til dem gentagne gange og få dem visualiseret gennem videoer og/eller billeder. Kurset fokuserer ikke på, at dit mandarin er grammatisk korrekt, men på at vænne dig til sproget og tale, tale, tale. Derfor kan det være en god idé at forsøge at gentage, hvad der blev sagt med hver lydfil. Øvelse gør jo mester 😉

Hvor som helst, når som helst

Kurset er designet til, at du kan øve dig hvor som helst og når som helst. Alt det kræver er en internetforbindelse og computer, tablet eller smartphone. På den måde kan alle være med uanset studie eller arbejde. Du kan også bruge TalentLMS-applikationen til at bruge på din Android- eller Apple-telefon.

LUKKET FACEBOOK-GRUPPE

Alle Snowminds, der tilmelder sig vores mandarinkursus, vil blive inviteret til en lukket Facebook-gruppe i løbet af sommeren. Hvert år er gruppen blevet utroligt værdsat af alle vores instruktører, og gruppens primære formål er at motivere hinanden til at give sproget et ekstra fokus og hjælpe hinanden med nogle af de sværere opgaver. Derudover består gruppen af ​​en masse ligesindede, hvor man (hvis man ønsker det) kan finde en mandarin-kammerat, som man så kan øve sig med.

SKI & SNOWBOARD ORDBOG

Udover selve kurset modtager du også en ski- og snowboardspecifik ordbog, som du kan bruge under træningen og i løbet af sæsonen som opslagsbog.

 

Course Icon Online mandarin sprogkursus

Course Icon Normal pris 1787,00 kr. men kun 1489,00 kr. for Snowminds instruktører

Course Icon

Course Icon Fleksibelt

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld