Bliv skiinstruktør

Tag på sæson som skiinstruktør og få en oplevelse for livet

 

Bliv skiinstruktør og få dit livs vinteroplevelse

Kast dig ud på en fantastisk rejse som skilærer med Snowminds! At blive en del af vores team handler om meget mere end bare at stå på ski hver dag – det handler om at dykke ned i en hel sæson af eventyr, læring og venskab. Med Snowminds er du en del af et støttende fællesskab hele vejen. Alt fra at stå på ski til at skabe varige oplevelser med andre instruktører – din oplevelse være uforglemmelig. Mærk glæden ved at undervise på ski og skab minder for livet med Snowminds!

At blive skilærer med Snowminds, hvordan fungerer det?

For at blive skilærer med Snowminds er processen ret enkel. Efter du har tilmeldt dig, skal du stort set bare pakke din taske og se frem til en fantastisk oplevelse som skilærer på en af vores mange destinationer.

Her er ruten fra nu og til din sæson i sneen:

  • 1. Hav en samtale med os
  • 2. Grundig forberedelse til vinteren
  • 3. Uddannelsen som skiinstruktør
  • 4. Nyd en hel sæson i sneen

 

Vælg et kursus inden du starter din sæson. Under samtalen vil vi diskutere dit valg og vejlede dig til det bedste kursus for dig. Så dit valg er ikke endeligt endnu!

Uanset hvilket kursus du vælger, kan du altid regne med:

  • En hel sæson i sneen
  • Den bedste forberedelse til din sæson
  • Internationalt anerkendte kurser
  • Personlig vejledning hele sæsonen
  • Jobgaranti! 100% af vores undervisere har arbejdet efter uddannelsen!
  • Vær en del af et unikt internationalt fællesskab

 

Vil du vide mere? Tilmeld dig vores informationsmøder eller en af vores ski– eller snowboardkurser! Du kan også tage vores destinationstest og se hvor den fører dig hen ❄️

Bliv skiinstruktør i Østrig

Skilærerlivet

Som Snowminds instruktør bliver du en del af et fællesskab af ligesindede fra hele verden, forenet af en passion for at stå på ski og undervise. Efter dit kursus arrangerer Snowminds et job til dig på en lokal skiskole, sørger for indkvartering for sæsonen og transport hen til din skiskole. Det betyder, at du bare kan slappe af og glæde dig til din tid som skilærer. I løbet af sæsonen vil du ikke kun forbedre dine ski- og undervisningsevner, men også danne nye venskaber med dine medinstruktører. Fra den fedeste følelse af at suse ned ad pisterne til den belønnende følelse af at hjælpe elever med at udvikle deres skievner, giver hver dag dig nye udfordringer og sejrer som skilærer. Hos Snowminds tilbyder vi omfattende træning, ekspertvejledning og internationalt anerkendte instruktøruddannelser, så du er fuldt ud forberedt til at lykkes i din rolle som skiinstruktør.

Desuden bliver du en del af et støttende og inkluderende miljø, hvor instruktører støtter og løfter hinanden. Fra fælles indkvartering og teambuilding-aktiviteter til après-ski events og kulturelle ture, vil du skabe uforglemmelige minder og livslange venskaber med dine kollegaer og kommende venner. I sidste ende handler, det at være en Snowminds skiinstruktør, ikke kun om at undervise i ski – det handler om at omfavne en livsstil med eventyr, personlig udvikling og fællesskab, der vil give dig oplevelser og erfaringer længe efter sæsonen er slut. Hvis du vil høre førstehånds, hvordan det er at være skilærer, så tjek vores Instagram eller læs vores blogs!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld